Loading...
Gratis samtale2018-09-02T13:17:36+02:00

En gratis samtale til dig, der går med en følelse af at være forkert, og som oplever at det er svært at være i verden, fordi du ikke bliver mødt og set, som den du er.

Samtalen er for dig der:

♥  Skjuler din sårbarhed og sensitivitet.

♥  Har svært ved at rumme dine følelser.

♥  Er bange for at fejle.

♥  Kan føle dig uelsket og uværdig.

♥  Er bange for ikke at være god nok.

3 øvelser til at komme ud af din følelse af forkerthed.

Vi arbejder med det, du har allermest brug for – det kan være stort som småt eller blot en nysgerrighed efter, om jeg kan hjælpe dig videre.

Jeg holder et kærligt og nærværende rum, hvor du vil blive set, mødt og rummet lige præcis, som du er. Her hjælper jeg dig med at rumme dine udfordringer, og se på hvad dit næste skridt kunne være.

Du vil kunne opleve en større rummelighed overfor dig selv, en indre ro, og en mindre følelse af at være forkert. Jeg viser dig, hvordan du kan komme videre, og til sidst i vores samtale, fortæller jeg, hvordan jeg i givet fald kan bidrage med min hjælp.

Hvordan foregår det?

Det foregår på den måde, at du bestiller en samtale på sms 2627 6263 eller lone@hjerterum.net.

Når du har bestilt en samtale, modtager du et lille spørgeskema, som du bedes besvare og returnere til mig, så jeg ved, hvad du har brug for, vi arbejder med. På den måde kan vi bruge vores tid sammen optimalt. Vi har 25 minutter med fokus på din situation. Du ringer til mig på det aftalte tidspunkt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

Book en gratis samtale